Signaturmenyen

Forrett: Varmrøktrøkt røye fra Sæterstad med hjemmelaga rødbetsalat og flatbrød med godt smør til.

Hovedrett: Elgsodd med ureist hovedingrediens fra eget vald, grønnsaker og tedes fra Dønna.

Dessert: Moltekrem på molter fra hemmelige moltemyrer med mors krumkaker til. 

 

_J2A8722.jpg
9FA71B03-13B6-490E-8E0A-0DFFC2854972.jpg

HØSTMeny

Forrett: Minirengakaka med røkt laks fra Kvarøy og eggerøre av egg fra Helenes høner.

Hovedrett: Saltkjøtt av elg med tedes, kålrabistappe og løksaus.

Dessert: Tjukkmjøkspannacotta med tyttebær og krumkake.

Alt serveres i rikelige porsjoner - hos oss får du spise deg god og mett - i alle fire mager, om så skulle være!

Vi har alle rettigheter.

“Dette var utrolig gøy. Dagen har vært en eneste fantastisk matopplevelse. Her kommer vi gjerne tilbake.”

Harald Hole, lydmann (han kom tilbake)

All kaffen vi serverer er fra Munin Coffee Roasters, et lokalt kafferøsteri, og kokes på kaffekjel eller over bål. Smaker himmelsk!

PS! Når vi føler oss ekstra sprelske innbyr vi til samarbeid med kokker som bidrar med spennende vrier på våre ureiste/kortreiste ingredienser!