Tilbake til alle arrangementer

Konsert med Trine Rein


I 2019 markerer Trine Rein 25 år som internasjonal artist, og var en av deltakerne i den åttende sesongen av TV2 suksessen

«Hver Gang Vi Møtes» i år.


Trine har i høst vært i studio og vil slippe flere nyskrevne låter i løpet av året, som presenteres på konsertene sammen med hiter og favoritter fra hele karrieren.

Billetter: https://kroglia.ticketco.events/no/nb/e/tett_paa_trine_rein_kroglia_kulturgaard


Trine Rein er kjent for sine musikalske krumspring, fra de nakne og sårbare poplåtene til heftig rock, der hun boltrer seg i ulike sjangre med en stemmeprakt få kan måle seg med.


Artisten er kjent for å by på seg selv, og har evnen til å tilpasse repertoar og historier til kveldens publikum.

Med humor og historier til ettertanke underveis i konsertene, blir publikum bedre kjent med artist og personen Trine Rein.

Hun står med begge bena godt plantet i bakken, og gir publikum nærmest en følelse av å treffe en gammel venn under konserten sin.


Dette er en konsert man blir i godt humør av samtidig som at man får en fantastisk variert musikalsk opplevelse fra en erfaren, rutinert og ikke minst, dyktig artist.


På scenen:

Trine Rein akustisk: Med Sjur Husom Vonen, gitar og tangenter


Tilbakeblikk: Gjennombrudd med megahiten Just missed the train, oppfulgt av låter som Stay with me baby, Torn, og Do you really wanna leave me this way. Internasjonal karriere fra 1994, solgt over 1 million album på verdensbasis, utgitt 6 studioalbum, 2 live album og et best-of album, aktuell med singelen Where do we go, en duett med Ole Børud, og Live & Forgive.

Inkludert i billetten er skyss med vår "melkerute" tur/retur Fjordsenteret i Mo i Rana kl 19, med stopp på Joker Røssvoll og YX Storforshei. 

Konsertstart kl 21. Retur ved midnatt. 

Billetter: https://kroglia.ticketco.events/no/nb/e/tett_paa_trine_rein_kroglia_kulturgaard

Program:

19.00: Bussen går fra Fjordsenteret. Stopper ved Joker Røssvoll og YX Storforshei på tur oppover (de som ønsker å gå på bussen fra Røssvoll elller Storforshei, gi beskjed om det på post@kroglia.no)

19.45 Vel framme i Kroglia.

21.00: Konsertstart

00.00: Melkeruta går fra Kroglia. Vel heim!

Mulighet for kjøp av ureist/kortreist mat og godt drikke til før, under og etter konserten. 

Hjertelig velkommen til en kul festaften!


Tidligere arrangement: 28. juni
"Den lille stemmen" med Trine Lise Olsen
Senere arrangement: 2. november
Konsert med Violet Road + ekstrakonsert